Om InAble

Vores vision er at skabe overskud, såvel personalemæssigt som økonomisk, ved at facilitere medarbejdermålinger, som kan omdannes til relevant forbedring i den enkelte virksomhed.

Mission

Vi vil fremme en arbejdskultur med fokus på arbejdsglæde

InAble eksisterer for at skabe en mere trivselsorienteret arbejdskultur. Vi har skabt en smart medarbejdermålingsplatform, der gør det nemt for virksomheder at indsamle feedback direkte fra deres medarbejdere, - på løbende og kontinuerlig basis, og uden brug af lange spørgeskemaer.

 • Vi vil gøre trivsel til et punkt på dagsorden, hver dag.
 • Vi vil understøtte virkomheder i deres ledelsespraksis.
 • Vi vil levere den nyeste teknologi inden for realtidsmålinger.
 • Vi vil formidle medarbejdernes meninger 100% anonymt.
 • Vi vil være innovative og skabe nye løsninger løbende.
 • Vi vil sætte en ære i god kundeservice, og yde fantastisk support.

Fakta

Sådan gør vi

Den relevante data, vi leverer, er ikke kun tal og statistikker, men en dybdegående indsigt i medarbejdernes behov og ønsker. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø og høj medarbejdertilfredshed er afgørende for virksomheders succes. Når medarbejdere trives, er de mere motiverede, produktive og engagerede, hvilket i sidste ende bidrager til en stærk og bæredygtig virksomhedskultur.

Sammen med vores kunder fortsætter vi med at forme en bedre arbejdskultur, hvor medarbejdertrivsel er i centrum - ikke kun én gang årligt, men kontinuerligt hver dag. Vi er stolte af vores mission og vores produkt, og vi ser frem til at fortsætte med at indsamle og levere relevant data, og på den måde medvirke til øget arbejdsglæde for virksomheder og deres medarbejdere.

Vi arbejder for at sikre, at vores produkt er brugervenligt og intuitivt, så det nemt kan implementeres og anvendes af alle medarbejdere. Vi vil levere et produkt som rent faktisk er værdiskabende for den enkelte medarbejder, og give mulighed for at individer gennem vores værktøjer kan udtrykke sig personligt, men samtidig helt anonymt. Det giver arbejdsgiver mulighed for at iværksætte ændringer allerede i opløbet.

Mød ledelsen

Vi består af innovative fagfolk med forskellig baggrund og ekspertise. Sammen deler vi en fælles passion for at skabe positive forandringer på arbejdspladser i Danmark og Norden.

Kontakt os

Christian H. Pedersen

Adm. Direktør

Jakob F. Christensen

Servicechef

Vores tidslinje

Vi har siden idéen opstod drømt om trivsel, - næsten hver nat 😃

 • Dec 2022

  Ideen opstod

  Ideen bag InAble opstod som et resultat af grundlæggernes erfaringer på arbejdsmarkedet igennem mange år og i forskellige stillinger. Gennem en række ansættelsesforhold har én ting altid været i fokus: trivsel, men aldrig i en kontinuerlig form.

 • Dec 2022 - Feb 2023

  Fra idé til realitet

  Med denne kerneidé startede udarbejdelsen af konceptet for InAble, som skulle realisere vores vision om at styrke trivsel og udvikling på arbejdspladser. Vores mål; at skabe et innovativt og brugervenligt værktøj, der gør en reel forskel i arbejdsmarkedet.

 • Feb 2023 - Aug 2023

  Udvikling af platformen

  Med erfaring indenfor udvikling og design, arbejdede vi tæt sammen for at omsætte idéerne til virkelighed. Vi ønskede at skabe en platform, der ikke kun var teknisk robust, men også intuitiv og brugervenlig, så den kunne realisere visionen.

 • Aug 2023 - Nu

  Lancering af første version

  Efter omkring 7 måneders intensiv udvikling var den første udgave klar, og vi stod overfor en lancering af platformen. Vi glæder os allerede til at se, hvordan vi bliver modtaget af virksomheder og fortsætter selvfølgelig med at gøre værktøjet endnu bedre.

Læs lidt mere

Ofte stillede spørgsmål

InAble er den nyeste - og mest innovative - HR-softwarevirksomhed i Europa. Vores hovedkontor ligger på A F Heidemanns Vej 12 i Hjørring, Danmark, hvor vi er genboer til medicinalvirksomheden Novo Nordisk A/S.

Al vores data overføres krypteret og SSL-beskyttet, og opbevares på servere med begrænset adgang, placeret i et topsikret datacenter hos team.blue Denmark A/S i Danmark. Datacenteret omfatter en 24-timers vagtordning og videoovervågning.

I kan prøve vores innovative målingsplatform ved at bestille en gratis pulsmåling. I løbet af denne 14-dages prøveperiode, vil vi måle og afsøge mulighederne for implementering af InAble, samt svare på jeres spørgsmål. Når I er klar til at tage næste skridt, samarbejder vi med jer om at tilpasse platformen, således i hurtigt kan komme i gang med jeres egne målinger. Klik her for at komme i gang.

Med InAble behøver i ikke selv at investere i dyrt teknik, for at foretage effektive målinger. Vi leverer det antal Kiosker i behøver, og herefter lejer i dem så længe i måtte ønske det. Vi sørger for at udskifte enhederne med nye i takt med slid og ælde, og opdatere enhederne til nyeste version løbende. Det koster selvfølgelig ikke ekstra.

Klient-programmet installeres nemt på jeres eksisterende computere, og kræver ikke yderligere for at fungere.

I alle vores aftaler er teknisk support som udgangspunkt inkluderet. Det betyder at vi besøger jer på adressen, hvis der er noget som ikke virker. I får samtidig fuld adgang til vores dokumentation, Help Desk og telefonisk support.

Ja, systemet er fuldstændig anonymt. Når medarbejdere anvender Klient-programmet eller Kioskerne, er der ingen oplysninger, der identificerer dem. Dette sikrer, at deres svar forbliver helt fortrolige og ikke kan spores tilbage til en bestemt medarbejder. Anonymiteten er afgørende for at opfordre til en ærlig og åben besvarelse.

Klient-programmet til indsamling af besvarelser fra medarbejderenes computere fås til Windows 7, 10 og 11. Det fås derudover også til MacOS 10.11 (El Capitan) og derover.

{ "page_title": "Om InAble" }